Ontmoet ons team

Ontmoet ons team

Heel veel verschillende soorte groente en fruit

Onze geschiedenis

Gijsbrecht Groente is opgebouwd door Wim (in augustus 1993). Wim: “Ik ben de zoon van een fruitteler in Neerijnen. Ik heb een telersopleiding gedaan, maar dat was niet wat ik zocht".

"Toen wist ik het, dit is het waar mijn passie ligt."

"Mijn broer begon een groothandel in groente en fruit en vroeg of ik de winkel die hij had even wilde overnemen. Maar bij even is het niet gebleven!! Dit is wat ik leuk vond en wilde blijven doen.

Ik houd van het contact met de klanten en smaakbeleving dat is wat ik mijn klanten wil geven. Het begon met het fietsen op mijn oude bakfiets bij ons in het dorp, waarmee ik mijn producten bracht bij mijn klanten. Ik vond het prachtig en de mensen ook. Zo bouwde ik een band op met mijn klanten. Dat is wat ik nog steeds het belangrijkst vind, dat mijn klanten tevreden de deur uitgaan."

Wim van Doorn - eigenaar Gijsbrecht Groente | Hilversum

Groenteboer met een hart voor de gemeenschap

Voor groenteboer Wim (eigenaar van Gijsbrecht Groente en fruit) begint de dag altijd vroeg. Al meer dan 30 jaar opent Wim zijn winkel om zes uur in de ochtend, klaar om klanten te helpen met de beste groenten en fruit die Hilversum te bieden heeft. Maar de afgelopen tijd is er iets veranderd, dat de vaste klanten niet is ontgaan.

Wim besloot dat het tijd was om nog meer mensen te voorzien van vers fruit en gezonde verse maaltijden. Daarom is hij nu actief namens de winkel in twee prachtige woonzorglocaties in Hilversum: de Egelantier en Nieuw-Kerkelanden van Hilverzorg. Marjoleine heeft zijn plek in de winkel overgenomen en staat voor al uw vragen gereed.


Fruitkraam de Egelantier

In de Egelantier kunnen de bewoners en bezoekers Wim nu elke vrijdagochtend van 9 tot 12 uur vinden in de lobby, waar hij een fruitkraam heeft vol met lekkere en gezonde producten. Naast fruit worden er ook enkele smakelijke verse maaltijden aangeboden, zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten uit de winkel.


Diner Egelantier en Nieuw-Kerkelanden

En het blijft niet alleen bij het verkopen van groenten en fruit. Samen met één van zijn medewerkers kookt Wim van maandag tot en met vrijdag voor de bewoners van de Egelantier en Nieuw-Kerkelanden. Zij verzorgen op deze 2 locatie een heerlijk diner.

Ons Team

Bij Gijsbrecht Groente werken we altijd met veel plezier samen. Ons team is het hart van de winkel. Maak kennis met onze medewerkers.

Wim van Doorn - eigenaar Gijsbrecht Groente | Hilversum

Wim

eigenaar

Mani_chef-kok

Mani

chef-kok

Marjoleine | Winkelmedewerker | Gijsbrecht Groente | Hilversum

Marjoleine

winkelmanager

Volg ons nu ook op social media

Kom jij ons team versterken?

Ben jij sociaal, hardwerkend en heb je zin om in een gezellig, klein team te werken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Gijsbrecht Groente & Fruit Speciaalzaak

Contact

Gijsbrecht van Amstelstraat 152
1214 BD Hilversum
035 - 624 2482
info@gijsbrechtgroente.nl

Openingstijden

Ma t/m vrij 6.00 - 18.00 uur
Zaterdag 6.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Informatie